Home » Beauty » Make-up » Mascara

Mascara

Gebruik jij mascara? Grote kans dat jij deze vraag met ja beantwoordt, mascara is volgens mij toch wel het meest gebruikte make-up product ter wereld. Ben jij ook altijd op zoek naar een nieuwe, nog betere of fijne mascara of is jouw zoektocht naar de holy grail mascara al voltooid?

 

Le volume de Chanel - Le volume van Chanel geeft mijn wimpers een bijzonder mooie krul, verlengt mijn wimpers en maakt ze heel mooi zwart, ik combineer deze ook weleens met een andere mascara voor de perfecte finishing touch.

Clinique High impact waterproof mascara - Deze zijn waterproof, maar wel veilig en makkelijk te verwijderen met warm water en een reiniger. Deze versie van Clinique zorgt voor mooie, natuurlijke wimpers met een mooie krul, het spiraalborsteltje is fijn in gebruik en zorgt ervoor dat je niet teveel mascara tegelijk opbrengt.

Sisley So intense mascara deep black - deze mascara heeft een heel apart borsteltje, er zitten nl. nauwelijk puntjes aan die de mascara verdelen. Maar dat komt vooral door de mooie, diepzwarte formule die de wimpers ook nog eens goed verzorgt.

Lancome Hypnose Doll eyes - het heeft een lichte formule die mijn wimpers natuurlijk verlengde zonder deze te verzwaren.  

Lancome Hypnose Star - zoek je een mascara die net iets mee body geeft aan de wimpers dan een natuurlijke look? Mag het voor jouw wat opvallender? Dan is de Hypnose Star misschien iets voor je, deze heeft een formule die wat plakkeriger is, waardoor er meer mascara op de wimpers achterblijft en het resultaat intenser is. Het borsteltje heeft een platte kant om de wimpers te verlengen en een brede kant om volume aan te brengen.