Home » Sterren! » Ariana Grande

About Ariana Grande♥

ariana-grande.png

Life

In het kort

Ariana's volledige naam is Ariana Joan Butera-Grande. Ariana betekent in het Wels "De eerbiedwaardige". Ze is geboren op 26 juni 1993. Haar sterrenbeeld is Kreeft. Ze groeide op in Boca Raton, Florida, samen met haar broer Frankie Grande. Ariana's natuurlijke haarkleur is bruin, ze heeft haar haar rood geverfd voor haar rol als Cat Valentine in Victorious. Ze is dol op zingen, dansen en acteren. Ze is nu te zien als Cat Hannah Valentine in Victorious.

Broadway in South-Africa

Goed doel

Ariana zet zich in voor een goed doel: Broadway in South-Africa. Haar broer Frankie is De Mede-oprichter ervan.Het word gesponsord door Keep a Child Alive. Ieder jaar gaat ze naar Zuid-Afrika en geeft daar Danslessen aan Kinderen met Hiv en Aids. Ariana heeft gezegd dat ze het gewoon verbazing wekkend vind hoe blij de kinderen ervan worden. 

Cat "Hannah" Valentine

Victorious

 

Ariana speelt de rol van Cat Hannah Valentine, in de serie "Victorious". Cat is een echte Drama Queen. En leeft hellemaal in haar eigen wereldje. Ze is een van de allerbeste vriendinnen van Tori. Ze is altijd vrolijk, en houd haar aandacht nooit bij serieuse dingen. Het haar van Cat is rood omdat ze veel van aardbeien cupcake's houd.